Какво не знаем за трансплантацията на коса

Днес повечето от хората са изправени пред сериозен проблем косопада. Най-важната причина, свързана с косопад е генетиката и единственото лечение е постоянната трансплантационна хирургия. Преди да отидете за присаждане на коса направете следните изследвания.

 

Вие трябва да знаете за съвременни процедури за трансплантация на коса като ултра изискано присаждане, ултра изискан единица фоликуларен присаждане, трансплантация и фоликуларен единица за трансплантация.

 

Консултирайте се с пациенти минали по пътя на трансплантацията. Трябва да обсъдите с други пациенти относно процедурата на трансплантация, достойнствата и недостатъците на всяка избрана процедура и репутацията на клиниката. За това Ви предложи да използвате дори интернет предложенията.

 

Изберете хирург внимателно: таланта, уменията и опита на хирурзите по трансплантация на коса, се различават и това се отразява върху работата им. Така че изберете хирург много внимателно.

 

Разходите за процедурата за трансплантация се различни в зависимост от популярността и професионалистите на клиниката. Ако търсите евтина операция може да попаднете на не толкова добра операция.

 

Предна трансплантация на косата: Днес повечето от хората се сблъскват с феноменалния проблема косопад. Хирургическа намеса, известен като предна трансплантация на коса, може да ви помогне да преодолеете това.

 

Бъдете внимателни с фалшивите продукти за растеж на косата. Те могат да увредят косата ви, а дори да допринесат за загубата й.

 

Пост хирургическа грижи включва витаминни добавки, минерали, балансирана диета и увеличаване на шампоани.

 

Храненето, алергията, или напрежението, не са сред причина за загуба на коса. Това са само митове. Просто отидете за постоянно трансплантация на коса, ако сте изправени пред сериозна загуба на коса.

 

Съществуват множество специализирани центрове за трансплантация на коса е сред най-добрите центрове за трансплантация на коса. Вие трябва да се консултирате с техните хирурзи за постоянно трансплантация на коса. Можете дори да свържете онлайн.

 

Опитайте техниката фоликулна изолация на постоянно трансплантация на коса.    Това не оставя белег върху скалпа. Ако тя отговаря на джоба ви, той е сред най-добрите изпитни методи.